SOČ

Ako každý rok aj tento sa žiaci našej školy zapojili do stredoškolskej odbornej činnosti. Do krajského kola postúpilo 12 prác, do koprých sa zapojilo 17 žiakov.

            Zapojili sa v rôznych kategóriách ako, 03 - chémia a potravinárstvo, 05 – životné prostredie, geografia a geológia, 06 – zdravotníctvo a farmakológia, 08- cestovný ruch, hotelierstvo, gastronómia,  09 – strojárstvo,hutníctvoa doprava, 11 – informatika, 12 – elektrotechnika, hardware,mechatronika, 14 – tvorba učebných pomôcok, didaktické technológie, 15 – ekonomika a riadenie.

             Ani situácia so šírením vítusu COVID- 19 súťaž nezastavila. Prebieha ďalej dištančným spôsobom, to znamená., že práce sú hodnotné odbornou komisiou bez ústnej obhajoby žiakov.

            Zapojeným študentom ďakujem za ich usilovnú prácu. Som nesmierne rada, že sa venujú popri škole aj práci navyše. Jednotlivé témy boli úžasné no konkurencia bola v krajskom kole vysoká.

            Práca našich študentiek 4.C triedy Jany Oboňovej a Klaudie Greschnerovej s názvom  "Chleb náš každodenný"  pod vedením Ing. Ľudmily Kollárovej sa umiestnila v odbore 03 – chémia a potravinárstvo na prvom mieste a postupuje do celoštátneho kola. Študentkám patrí srdečná gratulácia.

            Srdečná vďaka patrí všetkým zapojením študentom a aj pedagógom, ktoríí sa venujú študentom nad rámec vyučovania.

 

Ing. Monika Čerňanská